***   2021. június 22.  ***

BEZÁRTUk A 2020-21. TANÉVET

Június 22-én reggel, a hőségriasztáshoz alkalmazkodva, előrehozott időpontban tartottuk meg tanévzárónkat. A rendezvényen diákjaink mellett korlátozott számban  alsós szülők is részt vehettek. Az ünnepi műsort Weidinger Ildikó néninek és Gonda Dóra néninek, valamint 4. a osztályos diákjaiknak köszönjük. Elek bácsi röviden értékelte a tanévet, majd átadta a hét évfolyam 62 tanulójának kitűnő bizonyítványaikat. Négy nyolcadikosunk a ballagáson már megkapta. Végül az ünnepélyt követően diákjaink átvehették jutalomkönyveiket, okleveleiket, illetve a bizonyítványokat osztályfőnökeiktől. Tartalmas és pihentető, egészséges vakációt kívánunk minden gulneres diáknak és családjaitoknak is! 

Elek bácsi 2021-es tanévzáró gondolatai:

"Kedves Szülők, Kedves Kollégák, Tanulóink!

Szeretettel és tisztelettel köszöntök minden kedves, tanulót, hozzátartozót, kollégát a 2020/2021. tanév kicsit rendhagyó évzáróján. Személyesen csak az alsó tagozat szülői közössége képviseltetheti a családokat – ők is csökkentett számban, remélem hamarosan helyre áll a régi, békebeli állapot!
A 2020-2021. tanév érdemi részét lassan lezárva szeretném most is köszönetemet és tiszteletemet kifejezni mindenkinek, aki részt vállalt a tanév feladatainak teljesítésében – és ebben a még mindig rendkívüli helyzetben minden tőle telhetőt megtett a váratlan feladatok megoldásáért.
A tanév legfontosabb eredményeiről röviden tájékoztatni szeretném minden partnerünket. A tanévet 395 tanulóval zárjuk, 10 fővel kisebb létszámmal, mint tavaly. Tanulóink magatartás átlaga idén is 4,36 – ami nagyon jó. Őszintén gratulálok azoknak a tanulóknak, akik az év során dicséretet kaptak. Tanulóink jelentős többsége a tanévben szabálytisztelő magatartást tanúsított. 177 szaktanári, 208 osztályfőnöki mellett 90 igazgatói dicséret is keletkezett, ami jól mutatja tisztességes helytállásotokat.
Sajnos a szűkített iskolai tartózkodás alatt voltak közületek olyanok is, akik kisebb-nagyobb mértékben vétettek a Házirend szabályai ellen, ezért természetesen nem jár dicséret. A tavalyihoz hasonló számban kellett élni ezekkel a büntetési formákkal, jó lenne ezen a téren határozottan fejlődni! A késő tanulók száma idén 60 fő volt, ami sajnálatos módon újra emelkedett, dacára a néhány hónapos otthoni tanulásnak!
Az iskola tanulóinak tanulmányi átlaga 4,15, ami szintén kifejezetten jó eredmény. A szorgalom átlag 4,19-ra csökkent, ami sajnos abból fakad, hogy nőtt azon tanulók száma, akiknek a nyár tanulással is jár, ha szeretnék ugyanabban az osztályban folytatni munkájukat!
Ebben az évben is az iskola diákjainak 17 %-a, 66 tanuló ért el kitűnő eredményt, akiknek minden tantárgyból jeles/kitűnő minősítése mellett a magatartásuk és szorgalmuk is példás, további 76 tanuló legfeljebb 3 négyes osztályzatot kapott, ami azt mutatja, hogy a lehetőség mindenki számára nyitott a tisztességes helytálláshoz. A kitűnő tanulók, akiket kérek, jöjjenek ki átvenni a bizonyítványukat:

1. a

Dobor Zsombor

 

Palotai Emma Hedda

 

Póka Eszter

 

Rácz Eszter

 

Tóth Emma Flóra

 

Zahid Abbas Raja

 

Zsuppán Minka

1. b

Berta Dia

 

Drixler Dóra

 

Hidas Liliána

 

Jakos-Turi Nimród

 

Kató András

 

Kuczora-Koralevicz Zsóka

 

Mágory Csepke Rebeka

 

Maklári Zita

 

Szalay Zsófia Hanna

 2. a

Bézi Daniella

 

Hamburger-Hasenfrasz Emma

 

Ivánka Júlia Anna

 

Kelemen Erika

 

Lovas Viktor

 

Molnár Miklós

 

Rádi Zselyke

 

Szalay Dániel

2. b

Árvai Nóra

 

Balogh Tamara Zoé

 

Dengel Bence

 

Fügedi Mira

 

Gőgh Petra

 

Mihalovics Eszter

 

Nemes Eszter

 

Palumbi Mira Zoé

 

Somogyi Gyeke

 

Szöllősi Bálint

 

Takács Koppány

 3. a

Berta Dominik

 

Farsang Adrienn

 

Frank Bence

 

Gerhardt Andrea

 

Hesz Kamilla

 

Maklári Kata

 

Páricsi Liliána

3. b

Dobor Csenge

 

Knyazoviczki Villő Imola

 

Kovács Tamara

 

Kovács Zsófia Laura

 

Matisz Barbara

 

Reskó Liliom Zsuzsanna

 

Trini Beatrix

 

Udud Zsófia

 

Vágó-Wieland Flóra Zita

4. a

Böszörményi Roxána

 

Szabó Sára Panka

4. b

Gárdonyi-Varga Ákos

5. a

Kerek Patrik

 

Mack Benjámin

5. b

Szilágyi Kamilla

6. a

Szalay Nóra

6. b

Szajkó Kinga

 

Sajner Jázmin

 

Szalkai Hanga

7. b

Győrffy Laura

Ballagásukkor átvették:

8. a

Kiszel Zsófia

8. a

Papdi Zsófia

8. b

Horváth-Szántó Máté

8. b

Sipka Virág

Őszintén gratulálok teljesítményükhöz! Bízom abban, hogy jövőre is legalább ennyi kitűnő bizonyítványt adhatok át!

Kedves Szülők!

A nevelőtestület és tanulóink nevében még egyszer szeretném megköszönni Önöknek hogy ebben a gondokkal is tűzdelt évben partnereink voltak, segítették munkánkat. Köszönöm a Szülői Munkaközösségnek, hogy sokszor meghallgatták gondjainkat, eredményeinket, ötleteikkel támogatták tervező munkánkat. Remélem, hogy kitartanak mellettünk, hiszen jólesik segítőkész, támogató, együttérző jelenlétük.

Kedves Kollégák!

Ezúton is szeretném megköszönni minden munkatársaimnak a tanévben végzett, sok esetben nehezített körülmények közötti munkavégzéseteket, amivel hozzájárultatok a tanév sikeréhez, a lehetséges iskolán kívüli programok szervezésével színesítettétek tanulóink diákéletét. Köszönöm a titkárságon dolgozóknak, a takarítóknak, a karbantartóknak a mindennapi erőfeszítést, ami nagymértékben hozzájárult az iskola pozitív megítéléséhez.

Kezdődjék most a vakáció! A nyári időszakra mindenkinek kellemes időtöltést, jó pihenést kívánok!
És amire szeptember elseje óta vártok: A 2020/2021-es tanévet ezennel bezárom!"
 
Fotók: Kun Kata, videofelvétel: Megadja Levente


Leírás: F:\0hlap\pic\VISSZA.GIF

  vissza az életképekhez                vissza a navigáláshoz